Ενημέρωση και Δράση

Στο 9ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων, “Νέοι εξαγωγικοί ορίζοντες για την αγροδιατροφή – Προϊόντα της Δ. Μακεδονίας στη γερμανική αγορά”

Ξεκίνησε σήμερα στη Φλώρινα το 9ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων, “Νέοι εξαγωγικοί ορίζοντες για την αγροδιατροφή – Προϊόντα της Δ. Μακεδονίας στη γερμανική αγορά”.

Μία ιδιαίτερα σημαντική δράση που έχει στόχο την ενίσχυση την εξωστρέφειας των επιχειρήσεων ενός δυναμικού κλάδου της τοπικής οικονομίας. Στο επίκεντρο η αγορά των τροφίμων!

Εξαιρετική η δουλειά που έγινε από το Επιμελητήριο Φλώρινας και τον Πρόεδρο Σάββα Σαπαλίδη για τη διοργάνωση του Φόρουμ που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΕλληνοΓερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βερολίνο, την Enterprise Greece Invest & Trade και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Ως νέα Περιφερειακή Αρχή από την 1η Ιανουαρίου έχουμε ως προτεραιότητα υποδομές και παραγωγικές δράσεις, στηρίζοντας το εξαγωγικό δυναμικό της Δυτικής Μακεδονίας!