Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Αμανατίδης, τους Αντιπεριφερειάρχες κα.Όλγα Πουταχίδου και κ. Ραφαηλίδης Αναστάσιος , καθώς και τον Αντιδήμαρχο Κοζάνης κ. Giannis Ioannidis.
Η συζήτηση εξελίχθηκε σε εξαιρετικά θετικό και συνεργατικό κλίμα, δίνοντας έμφαση σε ζητήματα που αφορούν τον Όμιλο Δικυκλιστών Κοζάνης (ΟΔΙΚΟ) και γενικότερα το μηχανοκίνητο αθλητικό πεδίο στην περιοχή μας. Ανταλλάξαμε ιδέες, καταθέσαμε προτάσεις και θέσαμε τις βάσεις για μελλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και την ασφάλεια των αναβατών.
Ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο, την υποδοχή και τη διάθεση συνεργασίας. Προχωράμε με στόχο να αναβαθμίσουμε το επίπεδο των δραστηριοτήτων και να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο την κοινότητα των μοτοσυκλετιστών της Δυτικής Μακεδονίας.