Ενημέρωση και Δράση


✅️ Με τον Πρόεδρο του #Σωματείου_Προέδρων_Κοινοτήτων Π.Ε. Κοζάνης Θωμά Αυλογιάρη (#Κοζάνη) και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου-Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων #Τσοτυλίου Μυροφόρα-Μαίρη Λαδά, #Κάτω_Κώμης Κωνσταντίνο Ζυμάρα, #Λιβαδερού Σπυρίδων Νίκο και #Βαθυλάκκου Χρήστο Μαργαρίτη.

☑️ Ανταποκρινόμενος στο αίτημά τους για την πρώτη μας συνάντηση, μετά και την συγκρότηση του Δ.Σ. του νέου αυτού οργάνου, μας δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουμε θεσμικά και βασικά ζητήματα λειτουργίας των Κοινοτήτων και των εκλεγμένων #Τοπικών_Συμβουλίων τους.

✔️ Αξιολογήθηκε η ιδιαίτερη βαρύτητα και η σπουδαιότητα της ύπαρξης και λειτουργίας των Τοπικών Συμβουλίων, είτε στις μεγάλες είτε στις μικρές πληθυσμιακά κοινότητες ενώ παράλληλα, επισημάνθηκαν συγκεκριμένα σημεία και προτάσεις που δύναται να τεθούν στη συζήτηση-διαβούλευση επί του σχεδίου του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης που κατατίθεται από την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

#ΔυτικήΜακεδονία #Περιφερειακή_Ενότητα_Κοζάνης