Ενημέρωση και Δράση


Την αξιοποίηση του χώρου του Τυροκομείου Νεάπολης συζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026, με τον Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης και αρμόδιος για τα Τεχνικά Έργα Λάζαρος Γκερεχτές, καθώς και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις δυνατότητες αξιοποίησης του τυροκομείου, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της περιοχής, αλλά και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η ένταξη επιπλέον κτηριακών υποδομών στον συνολικό σχεδιασμό.
Όπως υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης, «αφού οριστικοποιηθεί το συνολικό σκεπτικό, θα προχωρήσουμε άμεσα στη διαδικασία ανάθεσης των απαραίτητων μελετών».