#31ηAGROTICA_HELEXPO #FOOD_EXPO_METROPOLITAN
✅️ #Θεσσαλονίκη, #Αθήνα και οι επιχειρήσεις της #Δυτικής_Μακεδονίας έδωσαν δυναμικά το παρών με την υποστήριξη-συνδρομή της Περιφέρειάς μας.
✔️ Με 30 συμμετοχές στην FOOD EXPO της Αθήνας, στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και 12 επιχειρήσεις μας στην AGROTIKA στη Θεσσαλονίκη.
🔸️ Δύο σημαντικές εκθέσεις, διαφορετικές αλλά και αλληλένδετες καθώς ο αγροτικός τομέας και ο κλάδος των τροφίμων συνδέονται σε μεγάλο βαθμό.
👇
Ιδιαίτερα για την Περιφέρειά μας όπου #αγρότες και #κτηνοτρόφοι παράγουν εξαιρετικά προϊόντα, κορυφαία στον αγροτοδιατροφικό τομέα ενώ σε κορυφαίο επίπεδο κατατάσσονται και #ΔυτικοΜακεδονικές_Επιχειρήσεις_Τροφίμων με σημαντική παρουσία στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού.
“Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει έμπρακτα και με συνέπεια την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της περιοχής μας ενώ παράλληλα δημιουργούμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για την τοπική οικονομία. Η Δυτική Μακεδονία διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας και επιχειρηματίες με όραμα και αυτό το μήνυμα ταξιδεύει πλέον σε όλο τον κόσμο” τόνισε Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επιχειρηματικότητας Nikos Lissaridis ο οποίος αναφέρθηκε και στη δομή #ΚΟΙΝΣΕΠ_ΛΑΜΠΗΔΟΝΕΣ της #Πτολεμαΐδας.
“Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη Food Expo, πραγματοποιήσαμε ένα ξεχωριστό μαγειρικό event. Ο σεφ Νίκος Τσερκέζος από τη δομή ΚΟΙΝΣΕΠ ΛΑΜΠΗΔΟΝΕΣ της Πτολεμαΐδας, μαζί με παιδιά της δομής, μαγείρεψαν παραδοσιακές συνταγές χρησιμοποιώντας τα εξαιρετικά προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας από επιχειρήσεις που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερό μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους”.



