Τσιομπάνος Ιωάννης

Ελεύθερος επαγγελματίας, διπλωματούχος ιστορίας - αρχαιολογίας ΑΠΘ

Φίλες και Φίλοι,

Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1974 όπου και μεγάλωσα. Σπούδασα Ιστορία-Αρχαιολογία στο Α.Π.Θ., ενώ εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των συλλεκτικών ειδών, διατηρώντας συγχρόνως ταχυδρομικό πρακτορείο ΕΛ.ΤΑ. στη Δημοκρατίας 9 στην Κοζάνη.

Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Βαβλιάρα του Ιωάννη από την Αιανή κι έχουμε δύο κορίτσια, την Στέλλα και την Φωτεινή.

Ανήκω στην κοινωνία των ενεργών πολιτών, αρθρογραφώντας παράλληλα αδιάλειπτα για ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και τον τόπο, ενώ έχω κάνει και τρεις σημαντικές εκδόσεις για την περιοχή: το «Νομός Κοζάνης η ενεργειακή καρδιά της Ελλάδας», «Οι καρτ ποστάλ της Πτολεμαΐδας 1930-1964» και το «Κοζάνη-Οδοιπορικό στο Χρόνο».

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 για το Δήμο Κοζάνης αναδείχτηκα πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε σταυρούς προτίμησης με το συνδυασμό «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης» και σας ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση που δείξατε στο πρόσωπό μου.

Σ’ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας κατέρχομαι ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Κοζάνης με τον συνδυασμό του Γιώργου Αμανατίδη “Συμμαχία για την Ανάπτυξη, η Δυτική Μακεδονία μπροστά”.

Χαίρομαι πραγματικά γιατί ως υποψήφιος μπορώ να σφίξω με σιγουριά τα χέρια όλων των συμπολιτών μου και να σας κοιτάξω στα μάτια. Γι’ αυτό και σας ζητώ την ψήφο και τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου.

Σας ευχαριστώ.