Σιδηροπούλου Αικατερίνη

Ιδιωτική υπάλληλος, Λογιστική-Χρηματοοικονομικά

Ονομάζομαι Αικατερίνη Σιδηροπούλου, γεννήθηκα το 1997, είμαι παντρεμένη, και πρόσφατα απέκτησα τη πρώτη μου κόρη. Σπούδασα χρηματοοικονομική Λογιστική στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εργάζομαι στην Φλώρινα σε οικονομικό – λογιστικό γραφείο. 

Στόχος μας είναι να αδράξουμε κάθε ευκαιρία, μέσα από ένα πενταετές ιεραρχημένο πρόγραμμα, να καταστήσουμε τη Φλώρινα μελλοντικό ηγέτη σε κάθε τομέα και να κάνουμε αναπτυξιακά άλματα αξιοποιώντας εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Δεσμεύομαι να δω την ύπαιθρο, τις γειτονιές, τους οικισμούς, τα χωριά και την πόλη της Φλώρινας να εντάσσονται σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, να αποκτούν βιώσιμη προοπτική, ποιότητα ζωής και ρυθμό ανάπτυξης που θα αξιοποιεί όλα τα χρηματοδοτικά μέσα. Ως εν ενεργεία λογίστρια και εργαζόμενη σε μεγάλο λογιστικό γραφείο στην Φλώρινα, το οποίο αξιοποιεί τέτοιου είδους επιχειρηματικές ευκαιρίες, σκοπεύω να αγωνιστώ για να συμβεί αυτό σε όλους τους συμπολίτες μου.

Ζητώ να τιμήσετε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας εμένα και το συνδυασμό του Γεωργίου Αμανατίδη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» ώστε με όραμα, προγραμματισμό, αποφασιστικότητα και διάθεση για συστηματική εργασία να οικοδομηθεί μια νέα εποχή για το Νομό της Φλώρινας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.