Καλύβα Ελένη

Γεν. Δ/ντρια Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης

Ονομάζομαι Ελένη Καλύβα του Γεωργίου και της Μαρίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κρόκο, όπου και διαμένω μέχρι σήμερα, μαζί με τον σύζυγό μου Βαγγέλη Καραγκιόζη-Ζαρκάδα. 

Σπούδασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, τμήμα στελεχών επιχειρήσεων, ενώ συνέχισα μέσα στα χρόνια να επενδύω στην επιμόρφωσή μου παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων. Σήμερα, εργάζομαι στον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, όπου κατέχω τη θέση της Γενικής Διευθύντριας, με επιπλέον αρμοδιότητα την Οικονομική Διεύθυνση και την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς. Διετέλεσα Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας για 26 χρόνια και ασχολήθηκα με την ανάπτυξη των συστημάτων ποιότητας. Επιπλέον, είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης.  

Εκτεταμένη είναι η ενασχόλησή μου και  με τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, όπου διαθέτω μια εμπειρία 18 χρόνων στον τομέα της προώθησης βιολογικών και ΠΟΠ προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και στην οργάνωση προγραμμάτων ERASMUS. Παράλληλα έχω συμμετάσχει και στο πρόγραμμα INTERREG IIIC σε συνεργασία με ελληνικά, ιταλικά και ισπανικά πανεπιστήμια ως εξωτερική συνεργάτιδα, για την κοστολόγηση του ελληνικού κρόκου για τη σύνταξη της Λευκής Βίβλου “Ο ΚΡΟΚΟΣ στην Ευρώπη”.  

Ως ενεργή πολίτης της Κοζάνης και στέλεχος με μακρά και πολύτιμη εμπειρία, έχω την επιθυμία να συνδράμω ακόμη πιο ενεργά στην ανάπτυξη και την ευημερία αυτού του τόπου. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και σαφές όραμα, κάθε στόχος μπορεί να πραγματοποιηθεί. Σας καλώ να το καταφέρουμε μαζί!

Τ: 6983 07 02 47    E: helenikaliva@gmail.com    FB: Eleni Kalyva