Χρηστάκη Ειρήνη

Υπάλληλος Διοικητικού/Οικονομικού ΔΕΥΑ Καστοριάς, Πρόεδρος Σωματείου ΑΜΕΑ Καστοριάς & Συλλόγου Τυφλών Δυτ. Μακεδονίας.

Ονομάζομαι Χρηστάκη Ειρήνη, γεννήθηκα το 1985, μεγάλωσα και ζω στην Καστοριά . Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Δημητρίου, ελεύθερο επαγγελματία και μητέρα ενός αγοριού, του Χρήστου, 14 ετών. 

Σπούδασα στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας. 

Εργάζομαι ως Υπάλληλος Διοικητικού/Οικονομικού στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Καστοριάς, ενώ για αρκετά χρόνια, εργάστηκα στην Καστοριά ως ελεύθερη επαγγελματίας, διατηρώντας κατάστημα λιανικού και χονδρικού εμπορίου.

Αγωνίζομαι χρόνια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους, και ειδικά για εκείνους που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση. Είμαι εκλεγμένο Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτικής Μακεδονίας από το 2018 και, τα δύο τελευταία χρόνια κατέχω τη θέση της Προέδρου, ενώ παράλληλα είμαι Πρόεδρος του ΔΣ Σωματείου Α.μεΑ. (Ατόμων με Αναπηρία) «Κοιτάω Μπροστά» της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, καθώς και της Ελεγκτικής Επιτροπής  της Π.Ο.Α.μεΑ. (Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία) Δυτικής Μακεδονίας). 

Επίσης είμαι εκλεγμένο Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Τ. (Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών). Συμμετείχα ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Καστοριάς.