Το Σάββατο επισκέφθηκα το Βόιο.
 
Στο Τσοτύλι μίλησα με κατοίκους και στη συνέχεια συναντήθηκα στη Νεάπολη με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης (Πρόεδροι Κοινοτήτων) και πολίτες.
 
Α͟ν͟α͟φ͟ε͟ρ͟θ͟ή͟κ͟α͟μ͟ε͟ ͟σ͟τ͟α͟ ͟σ͟η͟μ͟α͟ν͟τ͟ι͟κ͟ά͟ ͟ζ͟η͟τ͟ή͟μ͟α͟τ͟α͟ ͟π͟ο͟υ͟ ͟σ͟υ͟ν͟έ͟β͟α͟λ͟α͟ ͟π͟α͟ρ͟α͟γ͟ω͟γ͟ι͟κ͟ά͟.͟
 
Αισθάνθηκα μεγάλη ικανοποίηση που οι προσπάθειές μου για την περιοχή έχουν θετικό αποτέλεσμα όπως παρακάτω:
  1. ξ͟ύ͟λ͟ε͟υ͟σ͟η͟ ͟δ͟α͟σ͟ώ͟ν͟ ͟στα χωριά θα γίνει πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά αφού εγκρίθηκαν ήδη τα αναγκαία ποσά, σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Υπουργείο Οικονομικών.
  2. Τα 19 χωριά του Βοΐου εντάχθηκαν στις π͟ε͟ρ͟ι͟ο͟χ͟έ͟ς͟ ͟μ͟ε͟ ͟ε͟ι͟δ͟ι͟κ͟ά͟ ͟μ͟ε͟ι͟ο͟ν͟ε͟κ͟τ͟ή͟μ͟α͟τ͟α͟ και εξ΄ αυτού του λόγου θα έχουν τη δυνατότητα να καρπωθούν ορισμένα πλεονεκτήματα (εξισωτική αποζημίωση, στήριξη από Κυβερνητικές πολιτικές κλπ.).
  3. Στο Κ͟έ͟ν͟τ͟ρ͟ο͟ ͟Υ͟γ͟ε͟ί͟α͟ς͟ ͟(͟Κ͟.͟Υ͟.͟)͟ ͟Τ͟σ͟ο͟τ͟υ͟λ͟ί͟ο͟υ͟ λειτουργεί το μικροβιολογικό εργαστήριο (ένα μικρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε θα αποκατασταθεί) και το ακτινολογικό, ύστερα από συνεργασία με το Διοικητή της 3ης Υ.Π.Ε.
  4. Τ͟ο͟ ͟π͟ρ͟α͟κ͟τ͟ο͟ρ͟ε͟ί͟ο͟ ͟Δ͟Ε͟Δ͟Δ͟Η͟Ε͟ ͟έ͟μ͟ε͟ι͟ν͟ε͟ ͟σ͟τ͟η͟ ͟Ν͟ε͟ά͟π͟ο͟λ͟η͟
  5. Ε͟γ͟κ͟ρ͟ί͟θ͟η͟κ͟ε͟ ͟η͟ ͟ί͟δ͟ρ͟υ͟σ͟η͟ ͟τ͟ο͟υ͟ ͟ν͟έ͟ο͟υ͟ ͟Γ͟υ͟μ͟ν͟α͟σ͟ί͟ο͟υ͟ ͟Ε͟ρ͟ά͟τ͟υ͟ρ͟α͟ς͟
  6. Κ͟α͟τ͟α͟ρ͟γ͟ή͟θ͟η͟κ͟ε͟ ͟ο͟ ͟Έ͟Ν͟Φ͟Ι͟Α͟ των υπό μετεγκατάσταση οικισμών λόγω του σεισμού το 1995
Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και όπου απαιτηθεί, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμου Βοΐου.
 
Στοχοθετήσαμε επιπλέον θέματα για την πορεία των οποίων θα ενημερωθούν οι πολίτες