Τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης επισκέφθηκα το πρωί της Μ. Παρασκευής όπου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με καταναλωτές και καταστηματάρχες της τοπικής αγοράς. Άκουσα με προσοχή και σεβασμό τον κόσμο της αγοράς, ανταλλάξαμε απόψεις και συζητήσαμε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και υποδήματα Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, υποδήματα και εσωτερικός χώρος Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, υποδήματα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι, στέκεται και εσωτερικός χώρος Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, υποδήματα και εσωτερικός χώρος Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γυαλιά και εσωτερικός χώρος
  Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος  
 
«Ο̲ι̲ ̲ε̲π̲ι̲χ̲ε̲ι̲ρ̲η̲μ̲α̲τ̲ί̲ε̲ς̲ ̲τ̲η̲ς̲ ̲π̲ό̲λ̲η̲ς̲ ̲μ̲α̲ς̲,̲ ̲ε̲ί̲ν̲α̲ι̲ ̲ο̲ι̲ ̲δ̲ι̲κ̲ο̲ί̲ ̲μ̲α̲ς̲ ̲ά̲ν̲θ̲ρ̲ω̲π̲ο̲ι̲.̲ ̲Σ̲τ̲η̲ρ̲ί̲ζ̲ο̲υ̲μ̲ε̲ ̲τ̲η̲ν̲ ̲τ̲ο̲π̲ι̲κ̲ή̲ ̲α̲γ̲ο̲ρ̲ά̲ ̲γ̲ι̲α̲ ̲ν̲α̲ ̲δ̲ώ̲σ̲ο̲υ̲μ̲ε̲ ̲ξ̲α̲ν̲ά̲ ̲π̲ν̲ο̲ή̲ ̲σ̲τ̲η̲ν̲ ̲τ̲ο̲π̲ι̲κ̲ή̲ ̲ο̲ι̲κ̲ο̲ν̲ο̲μ̲ί̲α̲»
Είμαι πάντα δίπλα τους, όπως και σε κάθε κλάδο ή πολίτη.
Η Κυβέρνηση έχει τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας και διαθέτει σχέδιο για την επανεκκίνηση ώστε τα καταστήματα να ανοίξουν με ασφάλεια και να μην χρειαστεί να ξανακλείσουν.
Με αισιοδοξία, ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη και σωστή τήρηση των κανόνων προστασίας θα τα καταφέρουμε.

Κοζάνη 01-05-2021

Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ