Τι θέλω για το μέλλον;


- Θέλω να αλλάξουμε νοοτροπία και να βάλουμε στο επίκεντρο τη μείζονα προσπάθεια.


- Θέλω, για όλους, καλά αμειβόμενη εργασία, εισόδημα, ποιότητα ζωής, ασφάλεια και ένα αισιόδοξο μέλλον σε μία υπερήφανη χώρα.


- Θέλω τα Πανεπιστήμια κυψέλη γνώσης, που προάγουν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και γίνονται επιταχυντές της προόδου.


- Θέλω μία κοινωνία ισότητας μέσα από την ενισχυμένη υποστήριξη ομάδων πολιτών που έχουν μειονεκτήματα.


- Θέλω μία χώρα υπερήφανη για την ιστορική κληρονομιά της που φωτίζει το δρόμο για το μέλλον.


- Θέλω μία επιχειρηματικότητα απελευθερωμένη από τις αγκυλώσεις που να αναπτύσσεται προς όφελος των επιχειρηματιών, των εργαζόμενων και της κοινωνίας.


- Θέλω τους νέους, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στη χώρα μας γιατί αποτελούν ασφαλή επένδυση για το μέλλον.


- Θέλω να μας έλκουν τα δύσκολα γιατί αποτελούν τον ασφαλή δρόμο για την επιτυχία.


- Θέλω «να λέμε ότι κάνουμε και να κάνουμε ότι λέμε».

 

Γιατί ζητώ την υποστήριξή σου;


   Η υποστήριξη που ζητώ είναι η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της γνώσης, της συνέπειας και της παραγωγής, αξίες που υπηρέτησα διαχρονικά και είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος για να φτάσουμε στο ξέφωτο της ανάπτυξης.


Ζητώ την υποστήριξή σου γιατί θα πρέπει «να δώσουμε άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό μας, για το μέλλον».
Ζητώ την υποστήριξή σου για να ξεκινήσουμε μαζί : Η Νέα Δημοκρατία για την ανάπτυξη της χώρας και όλοι εμείς για την πρόοδο του Νομού Κοζάνης σε μία χώρα που αναπτύσσεται συνεχώς.

 

Γιατί τώρα;


   Ασχολούμαι με την ενεργό πολιτική, τώρα, γιατί απαιτείται μία πανστρατιά για την έξοδο της χώρας από την παρατεταμένη και πολύπλευρη κρίση.
Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 αποτελούν ορόσημο για τη χώρα που θέλει να προχωρήσει μπροστά.

   Προς την κατεύθυνση αυτή μπορώ να συμβάλλω παραγωγικά, με τη συσσωρευμένη εμπειρία και τις γνώσεις μου, για «ισχυρή ανάπτυξη - αυτοδύναμη Ελλάδα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας σε συστράτευση.


    Ενωμένοι μπορούμε καλύτερα για την Ελλάδα που θα πρέπει να απελευθερώσει τη δυναμική της και να αντιμετωπίσει το μέλλον της – το μέλλον των νέων με αισιοδοξία.

 

Γιατί θα πρέπει να συμμετέχουμε στις εκλογές;


   Το προσκλητήριο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, για ενεργή συμμετοχή, μας αφορά όλους και για τα επόμενα χρόνια.
   Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία θα δώσει αξία στο αποτέλεσμα και θα εκφράσει μία συλλογικότητα που, σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα αποτελέσει στέρεη βάση για τις αλλαγές και προσαρμογές που θα πρέπει να γίνουν στο μέλλον, δίνοντας ευκαιρίες σε περισσότερους πολίτες προς όφελος όλων.