Η σημερινή μου παρουσία στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης που πραγματοποιήθηκε στα Σέρβια. Μία εξαιρετική πρωτοβουλία (είχαν προηγηθεί ανάλογες συνεδριάσεις σε Πτολεμαιδα και Νεάπολη) που δίνει λόγο στους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες και φέρνει τα τοπικά ζητήματα στην πρώτη γραμμή! Μου δόθηκε η δυνατότητα να τοποθετηθώ για θέματα που σχετίζονται με την ευρύτερη περιοχή καθώς και τη γενικότερη οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης.

Γιώργος Αμανατίδης: Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης που πραγματοποιήθηκε στα ΣέρβιαΓιώργος Αμανατίδης: Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης που πραγματοποιήθηκε στα Σέρβια

   «Η εμπιστοσύνη που μου προσφέρετε αποδεικνύει ότι άξιζε αυτή η προσπάθεια» τόνισε  ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης στον Κρόκο στο κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής θα αποτελέσει και την αφετηρία για μία διαφορετική, ανοδική πορεία της χώρας και των ελλήνων. Ο Κρόκος ήταν και ο τελευταίος σταθμός των επίσημων περιοδειών του κ. Αμανατίδη ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε τα Πετρανά και την Μεταμόρφωση.

Εμπιστοσύνη για μία ανοδική πορεία (Κρόκος,Πετρανά, Μεταμόρφωση)Εμπιστοσύνη για μία ανοδική πορεία (Κρόκος,Πετρανά, Μεταμόρφωση)Εμπιστοσύνη για μία ανοδική πορεία (Κρόκος,Πετρανά, Μεταμόρφωση)Εμπιστοσύνη για μία ανοδική πορεία (Κρόκος,Πετρανά, Μεταμόρφωση)Εμπιστοσύνη για μία ανοδική πορεία (Κρόκος,Πετρανά, Μεταμόρφωση)Εμπιστοσύνη για μία ανοδική πορεία (Κρόκος,Πετρανά, Μεταμόρφωση)

  «Δίνουμε νέα προοπτική στους αγρότες με συγκεκριμένα μέτρα, αλλά και έναν  γενικότερο σχεδιασμό της οικονομικής πολιτικής που επίσης θα επηρεάσει θετικά  τον συγκεκριμένο τομέα όπως και τους κτηνοτρόφους» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. το Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης στις συναντήσεις του με αγρότες το βράδυ της Τετάρτης στο Βελβεντό, στο Πλατανόρευμα και στα Ίμερα.

  Νωρίτερα ο κ. Αμανατίδης είχε συναντήσεις με κατοίκους στα χωριά Καρυοχώρι, Αγ. Χριστόφορο και Περδίκα. «Έχουμε τη γνώση αλλά και την εμπειρία να καταρτίσουμε στρατηγικές σε τοπικό επίπεδο ενισχύοντας τον ρόλο των τοπικών αρχών στη διαχείριση των χρηματοδοτικών πόρων» επεσήμανε ο κ. Αμανατίδης, τονίζοντας ότι ο σχεδιασμός του επόμενου Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος θα πρέπει να δώσει βάρος και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Μπορούμε να δώσουμε νέα προοπτική (Βελβεντό, Πλατανόρευμα,Ίμερα, Καρυοχώρι, Αγ. Χριστόφορο, Περδίκα)Μπορούμε να δώσουμε νέα προοπτική (Βελβεντό, Πλατανόρευμα,Ίμερα, Καρυοχώρι, Αγ. Χριστόφορο, Περδίκα)Μπορούμε να δώσουμε νέα προοπτική (Βελβεντό, Πλατανόρευμα,Ίμερα, Καρυοχώρι, Αγ. Χριστόφορο, Περδίκα)Μπορούμε να δώσουμε νέα προοπτική (Βελβεντό, Πλατανόρευμα,Ίμερα, Καρυοχώρι, Αγ. Χριστόφορο, Περδίκα)Μπορούμε να δώσουμε νέα προοπτική (Βελβεντό, Πλατανόρευμα,Ίμερα, Καρυοχώρι, Αγ. Χριστόφορο, Περδίκα)Μπορούμε να δώσουμε νέα προοπτική (Βελβεντό, Πλατανόρευμα,Ίμερα, Καρυοχώρι, Αγ. Χριστόφορο, Περδίκα)

  Εργαζόμενους σε υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου (Περιφέρεια, Π.Ε. Κοζάνης, Εφορία, ΑΝΚΟ, Δικαστήρια) επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης. «Δεν περισσεύει κανείς» τόνισε ο κ. Αμανατίδης επαναλαμβάνοντας την ξεκάθαρη θέση της Ν.Δ. ότι δεν θα απολυθεί κανείς δημόσιος υπάλληλος. «Εμείς μιλάμε για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος που θα σέβεται τον πολίτη, τον επιχειρηματία, με αντικειμενική και ουσιαστική αξιολόγηση για όλους» επεσήμανε ο κ. Αμανατίδης  ο οποίος το μεσημέρι επισκέφθηκε τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χρήστο Δημητρόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Αχιλλέα Καγιόγλου.

Δεν περισσεύει κανείς σε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτοςΔεν περισσεύει κανείς σε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτοςΔεν περισσεύει κανείς σε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτοςΔεν περισσεύει κανείς σε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτοςΔεν περισσεύει κανείς σε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος

   Μία σειρά εξειδικευμένων προτάσεων που θα οδηγήσουν την περιοχή σε μία νέα αναπτυξιακή πορεία καθώς και βασικά σημεία του προγράμματος της Ν.Δ. παρουσίασε ο υποψήφιος βουλευτής του Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης στο κατάμεστο από κόσμο «Κοβεντάρειο» στην Κοζάνη. «Δεσμεύομαι να είμαι ο ίδιος άνθρωπος και επαγγελματίας και μετά την Κυριακή των εκλογών» ανέφερε ο κ. Αμανατίδης υπογραμμίζοντας τη βαρύτητα της εμπιστοσύνης όπως αυτή εκφράζεται το διάστημα της προεκλογικής περιόδου στο πρόσωπό του.
   «Αυτή η εμπιστοσύνη είναι ευθύνη και υποχρέωση προς όλους εσάς να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την προοπτική του τόπου μας. Το πάντρεμα της τεχνοκρατικής σκέψης και της πολιτικής δράσης είναι το καλύτερο μείγμα για να σχεδιάσουμε και να προωθήσουμε τα μεγάλα ζητήματα» τόνισε ο κ. Αμανατίδης ο οποίος χαρακτήρισε εθνικό λάθος και επιζήμια την συμφωνία των Πρεσπών.

Συνέπεια στα λόγια και στις πράξεις (Κοζάνη)Συνέπεια στα λόγια και στις πράξεις (Κοζάνη)Συνέπεια στα λόγια και στις πράξεις (Κοζάνη)

Μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τον εμπορικό κόσμο ήταν το αντικείμενο των συζητήσεων σήμερα το πρωί του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στο Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη με τους καταστηματάρχες της Σιάτιστας. Τα θέματα λειτουργίας των λαϊκών αγορών συζήτησε ο κ. Αμανατίδης με παραγωγούς-πωλητές στην Λαϊκή της Σιάτιστας ενώ επισκέφθηκε και γουνοποιητικές επιχειρήσεις.

Στον εμπορικό κόσμο και τις επιχειρήσεις της ΣιάτισταςΣτον εμπορικό κόσμο και τις επιχειρήσεις της ΣιάτισταςΣτον εμπορικό κόσμο και τις επιχειρήσεις της ΣιάτισταςΣτον εμπορικό κόσμο και τις επιχειρήσεις της Σιάτιστας

  Αλλαγές όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αυτό είναι το αίτημα της αγοράς, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στις σημερινές επαφές του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στο Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη με τον εμπορικό κόσμο της Κοζάνης.
  Ταυτόχρονα αυτές οι επισκέψεις, σε καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης, επιβεβαίωσαν ότι το πρόγραμμα της Ν.Δ. είναι το μοναδικό που θα δώσει βαθιά ανάσα στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για μία νέα αναπτυξιακή πορεία.
  Τα οικονομικά ζητήματα όπως και η ΔΕΗ ήταν βέβαια στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε πολίτες ο κ. Αμανατίδης και το απόγευμα της Δευτέρας κατά τις επισκέψεις του σε Προάστειο, Ασβεστόπετρα, Ολυμπιάδα, Γαλάτεια, Ποντοκώμη και Μαυροδένδρι. Ειδικότερα στην Ποντοκώμη περιέγραψε αναλυτικά τα θέματα που σχετίζονται με την μετεγκατάσταση και την λειτουργία της επιχείρησης.

Δικαιότερη φορολογία, παραγωγική οικονομία (Εορδαία)Δικαιότερη φορολογία, παραγωγική οικονομία (Εορδαία)Δικαιότερη φορολογία, παραγωγική οικονομία (Εορδαία)Δικαιότερη φορολογία, παραγωγική οικονομία (Εορδαία)Δικαιότερη φορολογία, παραγωγική οικονομία (Εορδαία)Δικαιότερη φορολογία, παραγωγική οικονομία (Εορδαία)Δικαιότερη φορολογία, παραγωγική οικονομία (Εορδαία)