Ο Ν. Κοζάνης ως τμήμα της χώρας

  Ο Νομός Κοζάνης πρέπει να βρει το ρόλο του και να γίνει πρωταγωνιστής στην Ελλάδα, με τη συνεργατική δράση όλων των συντελεστών τοπικής ανάπτυξης. Η προσπάθεια για βελτίωση, με την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα ως προτεραιότητα και την κοινωνία όρθια, θα πρέπει να είναι συνεχής.

  Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος στην υλοποίηση του οποίου μπορώ να συμβάλλω γνωρίζοντας σε βάθος τα ζητήματα της ανάπτυξης σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, λόγω της θέσης μου ως Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ και της μακρόχρονης πετυχημένης ενασχόλησής μου με τα συναφή θέματα.

  Για το σκοπό αυτό, δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις καθώς και για τη διαμόρφωση των αναγκαίων πολιτικών και του διοικητικού – θεσμικού πλαισίου, υπό την διορατική καθοδήγηση του αρχηγού της παράταξης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Η ιστορία μπορεί να γράφεται από λίγους αλλά τη διαβάζουν πολλοί. Και οι πράξεις μας καθορίζουν το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας.

Στην προσπάθεια αυτή σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι και να απαντήσουμε θετικά στις δημιουργικές απόψεις και προτάσεις που εκφράζονται από τη Νέα Δημοκρατία.

  Η ενασχόλησή μου με την ενεργό πολιτική στοχεύει στην υπεύθυνη και αποτελεσματική εκπροσώπηση του Νομού Κοζάνης και των πολιτών του στο Εθνικό Κοινοβούλιο ως Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιας παράταξης που μπορεί, αξίζει και δείχνει το δρόμο για τη χώρα του μέλλοντος.

Η επιτυχία αυτή θα έλθει μόνον με τη δική σας στήριξη.

Σας καλώ όλους να δώσουμε άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό μας, για το μέλλον!